18.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

• Ραχήλ Μακρή: Μεθοδεύουν την αποπομπή μου για να μην κάνω αποκαλύψεις

Ημερομηνία:

Ότι μεθοδεύεται η αποπομπή της από την Βουλή κατήγγειλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι σκοπός είναι να μην είναι παρούσα στο κοινοβούλιο κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ, όπου λέει ότι θα αποκαλύψει ντοκουμέντα.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook:

Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από το κοινοβούλιο προκειμένου να μην είμαι στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ, όπου θα αποκαλύψω με ντοκουμέντα το έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού, τα σκάνδαλα και την εμπλοκή τους σε πράξεις που χρίζουν διερεύνησης από την δικαιοσύνη για σοβαρές πολιτικές ευθύνες. Νομίζουν ότι μπορούν να με σταματήσουν;

Χθες στην διάσκεψη ζητήθηκε η τιμωρία μου με βάση τον κανονισμό της Βουλής και με αίτημα της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Νομίζουν ότι με πράξεις τέτοιες θα με σταματήσουν; Έξω θα μαι με τους εργαζόμενους και τα στοιχεία θα τα μοιράσω εκεί.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ