23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εργατικό Κέντρο Χανίων για κινητοποίηση στο ΕΒΕΧ: Ήρθαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά όμως βρήκαμε απέναντί μας ΜΑΤ

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων αναφέρεται στη σημερινή κινητοποίηση των εργαζόμενων στον τουρισμό και στον επισιτισμό έξω από το ΕΒΕΧ κατά την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού:

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που ήταν στην σημερινή κινητοποίηση έξω από το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων με αφορμή την άφιξη του Υπουργού τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη.

Μια κινητοποίηση η οποία επισκιάστηκε από την παρουσία των ΜΑΤ, την οποία και καταγγέλλουμε.

Κύριοι της κυβέρνησης ήρθαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά, να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για την κοροϊδία που γίνετε εις βάρος των εποχιακά εργαζόμενων και ιδιαίτερα των ξενοδοχοϋπαλλήλων, όπως επίσης για το αβέβαιο μέλλον που μας περιμένει τον χειμώνα. Χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν μείνει εκτός ρυθμίσεων . θα οδηγηθούν στην πείνα και στην εξαθλίωση με ότι συνέπειες έχει για αυτούς, για τις οικογένειες τους και για την Χανιώτικη κοινωνία.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης αντιπροσωπία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον κ Υπουργό και τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού στους οποίους και έθεσαν τα αιτήματά τους, επισημαίνοντάς  τους  την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι εποχιακά εργαζόμενοι.

Ο υπουργός περιορίστηκε σε διαπιστώσεις και περιγραφές της κατάστασης και σε μια απλή έκφραση συμπάθειας προς τους εργαζόμενους.

Ανέφερε ότι τα αιτήματά μας θα τα μεταφέρει στους αρμόδιους Υπουργούς….

Το Εργατικό Κέντρο ήταν και θα είναι πλάι στον κάθε εργαζόμενο. Όποτε και όπου μας χρειαστεί.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...