1 κρούσμα σε 126 τεστ στον Αλικιανό

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του περιορισμού της  διασποράς του κορονοϊού covid-19 και για ορθή εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή του Δήμου μας, κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με το Δήμο Πλατανιά πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου, δωρεάν ελέγχους ταχείας αυτοδιαγνωστικών test για τον  Covid-19  στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αλικιανό, της ΔΕ Μουσούρων,  του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., ελήφθησαν 126 δείγματα, από  εκπαιδευτικούς, μαθητές και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, από  τα οποία  ανιχνεύθηκε  1 θετικό.

Σε δήλωσή της, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, ανέφερε ότι:

“… Μετά την παραπάνω καταγραφή θετικού κρούσματος, καθίσταται επιτακτική ανάγκη οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο χωρίς προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των πολιτών και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, ανταποκρινόμενος σε κάθε τους ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο του Ε.Ο.Δ.Υ. κ Στέφανο Ντουκάκη καθώς και τα μέλη του Συνεργείου του, για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, καθώς και τους δημότες μας για την ανταπόκρισή τους στον προγραμματισμένο διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος αποσκοπεί στην ασφάλεια όλων μας …”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live