11 επιπλέον κρούσματα στην Κρήτη μέσα σε διάστημα δύο μόλις εβδομάδων – Καμία ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ

Κανένα σχόλιο

Ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία που δημοσιεύονται στη σελίδα του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με χάρτη στον οποίο αποτυπώνονται τα κρούσματα ανά περιοχή της χώρας, στην Κρήτη έχουμε φθάσει τα 30 συνολικά κρούσματα. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι πριν την 1η Ιουλίου όπου άνοιξαν και οι πτήσεις από εξωτερικό, στο νησί είχαμε συνολικά σε μία περίοδο σχεδόν 4 μηνών μόλις 19 κρούσματα.

Ως εκ τούτου, σε ένα διάστημα δύο εβδομάδων στην Κρήτη έχουν καταγραφεί 11 επιπλέον κρούσματα διχως όμως να υπάρχει καμία ενημέρωση σε σχέση με το πού καταγράφηκαν, τα στοιχεία των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί και τι κινήσεις έχουν ληφθεί ώστε να διασφαλιστεί η μη διάδοση του ιού.

"Sponsored links"

Όμως προκύπτει άλλο ένα ερώτημα. Αν τα 11 αυτά νέα κρούσματα καταγράφηκαν κατά τη διαδικασία των δειγματοληπτικών ελέγχων στα αεροδρόμια του νησιού, πόσοι ακόμη τουρίστες κατέφθασαν από τα αεροδρόμια έχοντας τον ιό δίχως να τους έχει γίνει κάποιο τεστ;

Σε μία τέτοια περίπτωση, τα κρούσματα θα είναι πολλά παραπάνω από τα 30 που έχουν καταγραφεί.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις