Τον γιατρό Ιωάννη Κασσελάκη διέγραψε η «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά – Νέα Εποχή»

Κανένα σχόλιο

Ακόμα δεν ξεκινήσαμε και άρχισαν τα παρατράγουδα…

Με δελτίο τύπου που έστειλε η Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» αναφέρεται ότι με Πρακτικό της παράταξης στις 5/6/2019 διεγράφηκε από τα μέλη της ο Ιωάννης Κασσελάκης, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πλατανιά.

Το προαναφερόμενο Πρακτικό πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο Πλατανιά την ίδια ημέρα.

"Sponsored links"

Στο σχετικό κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα και υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης κ. Μανώλης Ντουντουλάκης, αναφέρονται τα εξής:

Όπως έχει και ο ίδιος ενημερωθεί, τα μέλη του Συνδυασμού οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση μετά από την αντιπαραταξιακή συμπεριφορά και τον υπόγειο «πόλεμο» που έκανε στην παράταξη μας.

Μάλιστα του ζητήθηκε με έγγραφη επιστολή ως ορθό, δίκαιο και ηθικό να παραδώσει την έδρα του στο συνδυασμό με τον οποίον εξελέγη και οι ψηφοφόροι του οποίου τον εμπιστεύτηκαν να εκπροσωπεί τις αρχές , τις αξίες και το πρόγραμμα του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις