15.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Σχόλια στην τοπική επικαιρότητα

Ημερομηνία:

Μια ζούγκλα στο λιμάνι Χανίων: Κρίμα

Ανακοίνωση του Συλλόγου Κατοίκων Παλιάς Πόλης

Οι ίδιοι οι καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης και ιδιαίτερα του Ενετικού Λιμανιού, θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα και να περιφρουρούν την περιοχή από λογής – λογής καταστάσεις που εμφωλεύουν στην περιοχή.

Και οι αρμόδιες αρχές αστυνόμευσης θα πρέπει να είναι αμείλικτες στην πάταξη παραβατικών συμπεριφορών, στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πόλης μας. Δυστυχώς αν δεν σταματήσει εδώ το κακό η περιοχή, θα κυριαρχήσει από αυτό και θα αδειάσει από κάθε σοβαρό άνθρωπο που δεν μπορεί να αντιμετωπίζει ένα πιθανό θρίλερ, με την όπια παρουσία του εκεί.

Τόσα χρόνια «φωνάζει», ο Σύλλογος Κατοίκων της Παλιάς Πόλης, μάταια.

Οι αρχές ανύπαρκτες και οι καταστάσεις διαπλοκής κυριαρχούν. Ευθύνη μεγάλη για την κατάσταση που βιώνουμε, όπως ο ξυλοδαρμός του 54χρονου επιχειρηματία και άλλα, φέρει η απελθούσα Δημοτική Αρχή.

Οι κάτοικοι τρέφουν πολλές ελπίδες στο νέο Δήμαρχο και προσδοκούν τις δικές του ενέργειες.

Σε χθεσινή ανακοίνωση του ο Σύλλογος Κατοίκων Παλιάς Πόλης αναφέρει:

« Ο Σύλλογος κατοίκων Παλιάς Πόλης Χανίων εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον κάτοικο της Παλιάς Πόλης που υπέστη άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων με αποτέλεσμα να διακομισθεί πολυτραυματίας στο Νοσοκομείο Χανίων.

   Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία το βίαιο και αιματηρό αυτό περιστατικό. Είναι η κορυφή του παγόβουνου και λυπούμαστε διπλά γιατί γίναμε μάντεις κακών.

   Θεωρούσαμε, εκ του αποτελέσματος, τις δημόσιες καταγγελίες και διαμαρτυρίες μας μποτίλιες ριγμένες στο πέλαγος της αδιαφορίας.

Ο φάκελος τεκμηρίωσης (Π.Π.) έχει πολλά περιστατικά μικρά και μεγάλα. Μας έρχονται στη μνήμη ο δημόσιος προπηλακισμός του προέδρου μας από θαμώνες καφετέριας και η βάρβαρη επίθεση στο Γραμματέα μας με το σοβαρό τραυματισμό του από γνωστό επιχειρηματία καφενείου στην Παλιά Πόλη. Αυτά τα περιστατικά συνέβησαν στην πρόσφατη αυτοδιοικητική προεκλογική περίοδο και τα «κρατήσαμε» σε χαμηλούς τόνους για να μη θιγεί το κλίμα των εκλογών.

   Η Π.Π. δεν είναι ανεκτό να μεταβληθεί σε γκέτο, άβατο και αντάρτικο με καπετανάτα εγκληματικής δομής.

   Βέβαια τα δημόσια ανακλαστικά, όπως καταγράφονται στον τοπικό τύπο, μετά το περιστατικό αυτό, μας δίνουν ελπίδες ότι κάτι καλό πάει να γίνει στην πολύπαθη και αγαπημένη μας Παλ. Πόλη.»

"google ad"

Δείγμα γραφής…

(ή με τη σφραγίδα μιας μαφίας)

Τι περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση, που συνεχιστής των προηγούμενων καταχρέωσε και ξεπουλά τη χώρα και το λαό της και απέχει στον ΟΗΕ από την ψηφοφορία για τα χρέη των κρατών, ευθυγραμμιζόμενη με την κ. Μέρκελ και τους δανειστές.

Τι περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που καταγγέλλεται από την ίδια την Λαγκάρντ ως φωλιά μια μαφίας του χρήματος,που διατηρεί στο απυρόβλητο, ενώ αυτή αποθρασύνεται και απειλεί τους πάντες και τα πάντα;

Είναι κράτος αυτό ή σκέτη Μπανανία;

Αφού δεν ντρέπονται, ας αρχίσουν να φοβούνται και ας ετοιμάζονται, για το επερχόμενο τέλος τους.

Νίκος Α.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ