7.8 C
Chania
Monday, January 19, 2026

133 εκ. ευρώ στους δήμους

Ημερομηνία:

Την παρακάτω επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ Κρήτης και Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης προς τους Δημάρχους του νησιού για την κατανομή ποσού 133.331.183,20 € στους Δήμους όλης της χώρας και αφορά την ΚΑΠ ΜΑΙΟΥ 2012

Προς

Ο.Τ.Α. Κρήτης

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΠ ΜΑΪΟΥ 2012

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω ότι έγινε η κατανομή των ΚΑΠ με καθυστέρηση για τον μήνα Μάιο 2012, σε όλους του Δήμους της Χώρας και μέχρι την Τρίτη 12/06/2012 θα έχει γίνει η εκταμίευση.

Οι ΚΑΠ Μαϊου ανέρχονται στο ποσό 133.331.183,20 € ,

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης

Γιάννης Κουράκης

Δήμαρχος Ηρακλείου

Συνεδριάζει στο Ρέθυμνο η Π.Ε.Δ. Κρήτης

Σημερα Παρασκευή  θα συνεδριάσουν στο Ρέθυμνο το Δ.Σ και η εκτελεστική επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης υπό την προεδρία του Δημάρχου Ηρακλείου και προέδρου της Π.Ε.Δ κ. Γιάννη Κουράκη.

Στις 11:00 το πρωί θα συνεδριάσει η Εκτελεστική επιτροπή στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ Ρεθύμνης  με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Ενημέρωση Προέδρου

2. Έγκριση Προϋπολογισμού 2012

3. Έγκριση κανονισμών ΠΕΔ Κρήτης

Αμέσως μετά στις 12:00 θα συνεδριάσει στον ίδιο χώρο και το Δ.Σ της Π.Ε.Δ Κρήτης .

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι:

1 Ενημέρωση για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης

2 ψήφιση του προϋπολογισμού χρήσης 2012

3 Απόφαση Δ.Σ. για μεταβίβαση του 7% των μετοχών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, στην Περιφέρεια Κρήτης

4. Ψήφιση κανονισμών Π.Ε.Δ. Κρήτης

5. Επικύρωση αποφάσεων Προέδρου και Ε.Ε.

6. Ορισμοί εκπροσώπων σε φορείς και επιτροπές

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας 2025-2026 συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ

Ένα πρόγραμμα 29 παρεμβάσεων για το στεγαστικό ζήτημα, ολοκληρώνει εφέτος η κυβέρνηση,...

Το εξατάξιο γυμνάσιο των «Αετών» – Η εκπαίδευση σε ταραγμένες εποχές

Του Ιωαννη Γ. Καλογεράκη Τα μέγιστα των αγαθών ημίν γίγνεται...