13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

15.000 μάσκες από την Τράπεζα Χανίων στο Νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στην προσπάθεια των λειτουργών του συστήματος Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊου προχώρησε στην αγορά υγειονομικού υλικού για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Χανίων.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 15.000 ειδικές πιστοποιημένες μάσκες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ. Μιχαήλ Μαρακάκης, σε σχετική δηλωσή του αναφέρει:

«Το σύνολο της χώρας έχει εισέλθει σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη μάχη ενάντια στον COVID-19. Πρέπει όλοι μαζί, πολιτεία, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κερδίσουμε τη μάχη με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειας. Η Τράπεζά μας, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τον κοινωνικό της ρόλο, θα συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων της  στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας».

H Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ευχαριστεί τους λειτουργούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή δύναμη στο αξιέπαινο έργο που επιτελούν.

Μάσκες Νοσοκομείο Χανίων

Μάσκες Νοσοκομείο Χανίων

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...