10.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Χανιά: 15 άτομα συνεχίζουν σήμερα τις έρευνες για τον Πολωνό Andrzej Weber

Ημερομηνία:

Δίχως κανένα νέο στοιχείο έληξε και η χθεσινή έρευνα για τον 64χρονο Πολωνό Andrzej Weber.

Στις έρευνες συμμετείχε και η κόρη του Olga η οποία μάλιστα έχει δημιουργήσει και σελίδα στο facebook όπου αναρτά όλες τις νέες πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση του πατέρα της και ζητά στοιχεία.

Η Olga επέστρεψε στην Πολωνία όμως παραμένει σε επαφή με τις αρχές ελπίζοντας σε θετικές εξελίξεις.

Η Olga Weber

Σήμερα, θα ξεκινήσει άλλη μια μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή 15 ατόμων από την πυροσβεστική και την αστυνομία. Θα ερευνηθεί το μονοπάτι στο Ξυλόσκαλο και η γύρω περιοχή όπου και βρέθηκε η σκηνή του Πολωνού.

Ο Αndrzej Weber από την Πολωνία έφτασε στο αεροδρόμιο των Χανίων το Σάββατο 6 Απριλίου και στην συνέχεια πήγε με λεωφορείο προς νότια Κρήτη, στα Λευκά Όρη.

Το τελευταίο γνωστό μέρος που βρισκόταν είναι το χωριό Σουγιά, και ύστερα παρέμεινε κοντά στην διαδρομή Ε4 μεταξύ Σουγιάς και χώρας Σφακίων ή ίσως Παλαιόχωρας.

Το σημείο όπου γίνονται οι έρευνες

Η τελευταία τηλεφωνική επαφή έγινε Δευτέρα βράδυ 9 Aπριλίου.

Η επιστροφή του είχε προγραμματιστεί με αεροπλάνο στην Κρακοβία το πρωί της 13ης απριλίου, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο αεροδρόμιο των Χανίων για την πτήση.

Ο Αndrzej είναι 64ων ετών, 1.94 ύψος, έχει κοντά γκρίζα μαλλιά, πράσινο-γρι μάτια. Ήταν ντυμένος με αθλητικά ρούχα. (σκούρο παντελόνι, μπλε λεπτό μπουφάν), είχε ένα σακίδιο με τουριστικό εξοπλισμό (σκηνή, υπνόσακο, γκαζάκι, κτλ.) και ταυτότητα.

 

O Andrzej Weber

Εάν κάποιος έχει δει των Andrzej η έχει οποιαδήποτε πληροφορία που θα βοηθήσει για να βρεθεί, επικοινωνήστε με την τοπική αστυνομία και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με την κόρη του:

olga.anna.weber@gmail.com

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πώς το ρώσικο χρήμα στο Βέλγιο έκανε τον Πιερρακάκη πρόεδρο του Eurogroup

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και με διεθνή αντίκτυπο,...

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...