18.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

150 ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης

Ημερομηνία:

Το νοσοκομείο με τους περισσότερους νοσηλευόμενους με covid είναι το ΠΑΓΝΗ, ενώ χωρίς ασθενείς με κορωνοϊό είναι τα νοσοκομεία Σητείας και Νεάπολης

Τις 150 έφθασαν οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στην Κρήτη. Από τους 150 ασθενείς, οι 130 νοσηλεύονται σε μονάδες covid ενώ οι 27 παραμένουν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με τους 25 να είναι διασωληνωμένοι.

Το νοσοκομείο με τους περισσότερους νοσηλευόμενους με covid είναι το ΠΑΓΝΗ, ενώ χωρίς ασθενείς με κορωνοϊό είναι τα νοσοκομεία Σητείας και Νεάπολης.

Αναλυτικά τα στοιχεία:

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 58 ασθενείς, 43 στην κλινική Covid και 15 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι
  • Στο Βενιζέλειο 26 ασθενείς, 20 στην μονάδα Covid και 6 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι
  • Στο Νοσοκομείο Χανίων 38 ασθενείς, 34 στην μονάδα Covid και 4 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι
  • Στο Νοσοκομείου Ρεθύμνου 25 ασθενείς, 23 στην μονάδα Covid και 2  στη ΜΕΘ, χωρίς να είναι διασωληνωμένος κανένας από τους 2.
  • Στο Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται 1 ασθενής στη μονάδα covid
  • Στο Νοσοκομείου Ιεράπετρας νοσηλεύονται 9 ασθενείς, όλοι στη μονάδα covid

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: 17 ημέρες αγωνίας για τον 33χρονο γιατρό

Δεκαεπτά ημέρες χωρίς κανένα σημάδι ζωής συμπληρώνονται για τον...

Σπιτικές προτάσεις

Λουκάνικα χοντρά σπετσοφάι Τα κόβομε μικρά κομμάτια και τα σωτάρομε...

Στην «τσιμπίδα» του Οργανωμένου δύο ακόμα κρητικοί για παράνομες επιδοτήσεις

Δυο ακόμα αγρότες από την Κρήτη παραπέμπονται ενώπιον της...