150 ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Το νοσοκομείο με τους περισσότερους νοσηλευόμενους με covid είναι το ΠΑΓΝΗ, ενώ χωρίς ασθενείς με κορωνοϊό είναι τα νοσοκομεία Σητείας και Νεάπολης

Τις 150 έφθασαν οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στην Κρήτη. Από τους 150 ασθενείς, οι 130 νοσηλεύονται σε μονάδες covid ενώ οι 27 παραμένουν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με τους 25 να είναι διασωληνωμένοι.

Το νοσοκομείο με τους περισσότερους νοσηλευόμενους με covid είναι το ΠΑΓΝΗ, ενώ χωρίς ασθενείς με κορωνοϊό είναι τα νοσοκομεία Σητείας και Νεάπολης.

Αναλυτικά τα στοιχεία:

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 58 ασθενείς, 43 στην κλινική Covid και 15 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι
  • Στο Βενιζέλειο 26 ασθενείς, 20 στην μονάδα Covid και 6 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι
  • Στο Νοσοκομείο Χανίων 38 ασθενείς, 34 στην μονάδα Covid και 4 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι
  • Στο Νοσοκομείου Ρεθύμνου 25 ασθενείς, 23 στην μονάδα Covid και 2  στη ΜΕΘ, χωρίς να είναι διασωληνωμένος κανένας από τους 2.
  • Στο Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται 1 ασθενής στη μονάδα covid
  • Στο Νοσοκομείου Ιεράπετρας νοσηλεύονται 9 ασθενείς, όλοι στη μονάδα covid
Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live