13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η τεχνολογία στο δημόσιο αστικό περιβάλλον το θέμα του “p_public 2015”

Ημερομηνία:

Η τεχνολογία και ο ρόλος της στο σύγχρονο δημόσιο αστικό περιβάλλον, θα είναι ο βασικός θεματικός άξονας του φετινού φεστιβάλ  “p_public 2015” που διοργανώνει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Χανίων. Οι διοργανωτές του 6ου φεστιβάλ “p_public”, απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα για ενεργό συμμετοχή στις συζητήσεις και δράσεις του Ιουνίου.
Αναλυτική ενημέρωση και πληροφορίες για το φεστιβάλ, παραθέτονται στο παρακάτω κάλεσμα συμμετοχής του Σύλλογου Αρχιτεκτόνων:

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο15”. Φέτος, θα επικεντρωθούμε στη χρήση καινοτόμων τεχνολογικών μέσων – πρακτικών στο δημόσιο αστικό περιβάλλον, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.

Οι δημόσιες συζητήσεις και δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Χανίων το διήμερο 6 & 7 Ιουνίου 2Ο15.

Ημερομηνίες

• Δηλώσεις συμμετοχής: έως 23 Μαρτίου 2Ο15
• Απάντηση σε δηλώσεις συμμετοχής: 06 Απριλίου 2Ο15
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
• Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, καθώς και για εθελοντική συμμετοχή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.p-public.gr ή επικοινωνήστε με το: info@p-public.gr
• Για δηλώσεις συμμετοχής στις διαλέξεις, παρακαλούμε όπως αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στο site μας, στο  lectures@p-public.gr
• Για δηλώσεις συμμετοχής στις δράσεις, παρακαλούμε όπως αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στο site μας, στο  events@p-public.gr
• Εάν θέλετε να στηρίξετε οικονομικά την προσπάθειά μας, επικοινωνήστε με το: funds@p-public.gr

Χρήσιμοι σύνδεσμοι
http://www.keppedih-cam.gr
http://www.chania.gr
http://www.archa.gr
http://gis.chania.gr

Στον σύνδεσμο: http://p-public.gr/location μπορείτε να δείτε προτεινόμενες τοποθεσίες για την πραγματοποίηση δράσεων στη πόλη των Χανίων.

*Παρακαλούμε πολύ, διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στο φεστιβάλ, καθώς και πληροφορίες σχετικές με τη διαμονή και την μετακίνηση των συμμετεχόντων, από την ιστοσελίδα μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...