25.7 C
Chania
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026

1ος Πανελλήνιος Μαθητικός – Φοιτητικός Διαγωνισμός Πολυμέσων VideoClip, Ηχητικού Μηνύματος, Αφίσας “Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια”

Ημερομηνία:

Ο “Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης – Ο Άγιος Χριστόφορος” διοργανώνει τον 1ο πανελλήνιο μαθητικό φοιτητικό διαγωνισμό πολυμέσων με θέμα την οδική ασφάλεια, και καλεί όλους τους μαθητές-φοιτητές των σχολείων και πανεπιστημίων της Ελλάδας καθώς και των ελληνόφωνων σχολείων του εξωτερικού, να συμμετάσχουν δημιουργώντας το δικό τους βίντεο, ηχητικό μήνυμα ή αφίσα με θέμα την οδική ασφάλεια και να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια όλων μας για την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων στην χώρα μας.Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αποστείλουν τις εργασίες τους έως και τις 15 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ψηφοφορία μέσω του διαδικτύου και βράβευση των καλύτερων εργασιών σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Η υποβολή συμμετοχών και η ψηφοφορία των έργων θα γίνουν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού:  http://www.polentaspark.gr/agonizomai-odiki-asfaleia/

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, των Ιερών Μητροπόλεων Κισσάμου και Σελίνου, Κυδωνίας και Αποκορώνου, του Ο.Η.Ε., των Υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Υγείας Πρόνοιας, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας – Υποδομών και Δικτών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής για την οδική ασφάλεια της Βουλής των Ελλήνων, και της Περιφέρειας Κρήτης.

Το διαγωνισμό αυτό στηρίζουν επίσης η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Νοσοκομείο Χανίων, το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης, το ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης, φορείς και πολίτες του νομού Χανιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.polentaspark.gr/agonizomai-odiki-asfaleia
  • Σελίδα στο facebook: http://www.facebook.com/agonizomai.odiki.asfaleia
  • Video προβολής του διαγωνισμού: http://vimeo.com/65000979#
  • Ανακοίνωση του διαγωνισμού στον τύπο: http://youtu.be/Utm8WdQke1g   

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Κυριακή δίνεται στην κυκλοφορία το Βόρειο νέο τμήμα στο Βαμβακόπουλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βαμβακόπουλου Χανίων στις 12/07. Διακοπές κυκλοφορίας 06:00-06:20 και 14:00-14:10. Έργα οδικής ασφάλειας Κίσσαμος-Κολυμπάρι 12-18/07.

Ολοκληρώθηκε το 1ο Θερινό Σχολείο Αναγεννητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ολοκλήρωσε το 1ο Θερινό Σχολείο Αναγεννητικής Ιατρικής με 25 συμμετέχοντες από 6 χώρες. Εντατικό πρόγραμμα με διαλέξεις και εργαστηριακή εκπαίδευση στο Ηράκλειο.

Μια φωτογραφία τα λέει όλα

Για να εξασφαλίσουν τη διατροφή των κατοχικών δυνάμεων και...