15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

2η Διημερίδα Επείγουσας Ιατρικής στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής και το ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, με την στήριξη του Δήμου Χανίων διοργανώνουν τη 2η Διημερίδα Επείγουσας Ιατρικής με θέμα: «Η συμβολή της Εκπαίδευσης στην Βελτίωση των Παρεχόμενων Φροντίδων Επείγουσας Ιατρικής – Η συνεισφορά του προγράμματος ΗΑΕΜΕ» από την Παρασκευή 19 έως το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Στη διημερίδα θα παρουσιασθούν θέματα οργάνωσης και εκπαίδευσης, διαγνωστικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα και θα γίνει διαδραστική παρουσίαση κλινικών περιπτώσεων. Στον εκθεσιακό χώρο της διημερίδας θα υπάρχουν 3 σταθμοί επίδειξης για τον τρόπο λειτουργίας Ομάδων Αντιμετώπισης Βαρέως Πασχόντων (Ομάδα τραύματος, Ομάδα αναζωογόνησης, Ομάδα διακομιδής).

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...