205.000 ευρώ μέσα σε δύο ημέρες από καμπάνια στο Indiegogo για τη διάσωση της Ελλάδας

Κανένα σχόλιο

Ο Βρετανός Τομ Φίνεϊ έχει διοργανώσει στη διεθνή πλατφόρμα χρηματοδότησης από το πλήθος (crowdFunding), Indiegogo καμπάνια χρηματοδότησης για τη διάσωση της Ελλάδας και έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 205,010 ευρώ.

Συγκεκριμένα η καμπάνια στήριξης της Ελλάδα αναφέρει πως “Πρέπει να βρούμε λύση για την Ελλάδα”.

“Επειδή το ζήτημα με την Ελλάδα μας έχει κουράσει όλους, με τους υπουργούς Οικονομικών να κάνουν επίδειξη ισχύος, ήρθε η ώρα να βρούμε μόνοι μας λύση για το θέμα. Η Ε.Ε έχει πληθυσμό 503 εκατομμυρίων πολιτών, αν όλοι βάλουμε ελάχιστα χρήματα τότε το πρόβλημα θα μπορούσε να έχει λυθεί ήδη”, αναφέρει το κείμενο.

"Sponsored links"

Και συνεχίζει “Το πρέπει να κάνουμε; Επειδή η Ελλάδα χρειάζεται να συγκεντρώσει 1.6 δισεκατομμύρια ευρώ για τη διάσωσή της θα μπορούσαμε να καταθέσουμε ο καθένας 3 ευρώ.”

Παρακάτω, κάνοντας χιούμορ βγάζει στο “σφυρί” ορισμένα ελληνικά προϊόντα αντιστοιχώντας τα με το ποσό που θα καταθέσουν όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν. Έτσι αναφέρει “Με 3 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις μία καρτ-ποστάλ με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, με 6 ευρώ παίρνεις μία χωριάτικη σαλάτα, με 10 ευρώ ένα μπουκάλι ούζο και με 25 ευρώ ένα μπουκάλι κρασί”.

Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη πρωτοβουλία φαίνεται να έχει θετική απήχηση στον κόσμο που καταθέτει ότι μπορεί για να διασωθεί η ελληνική οικονομία.

Αν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε μπορείτε να το κάνετε στο Indiegogo.

news247.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις