15.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Στις διεθνείς πτήσεις προς Ελλάδα της Aegean Airlines το ντοκιμαντέρ του 2ου Γυμνασίου Χανίων

Ημερομηνία:

Συνεχίζει να κερδίζει την προσοχή το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του 2ου Γυμνασίου Χανίων για την Αρχαία Άπτερα.

Όπως γνωστοποίησε μέσω facebook o διευθυντής του σχολείου κ. Αντώνης Αθανασάκης το βράδυ της Παρασκευής, το ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται σε όλες τις διεθνείς πτήσεις προς την Ελλάδα της εταιρείας Aegean.

Πιο αναλυτικά, έγραψε ο κ. Αθανασάκης:

«είναι απίστευτη τιμή για όλους μας!. Αποσπάσματα από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ μας για την αρχαία Απτέρα σε βίντεο της Aegean, το οποίο θα προβάλλεται σε όλες τις πτήσεις από το εξωτερικό προς την Ελλάδα! Σήμερα το πρωί επικοινώνησαν από το σωματείο “διάζωμα” για να δώσουμε την άδεια!».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το ντοκιμαντέρ του 2ου Γυμνασίου Χανίων κέρδισε το 2ο Πανελλήνιο βραβείο στο διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Πολιτισμού, της ΕΡΤ και του Σωματείου «Διάζωμα», για το ντοκιμαντέρ «Οι μαθητές μας ξεναγούν στο αρχαίο θέατρο της Απτέρας» ενώ διάκριση είχε κερδίσει και η μικρού μήκους ταινία “Εκδρομή” αφού απέσπασε πολύ καλές κριτικές στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους του Δήμου Περιστερίου, καθώς και στη μεγάλη εικαστική έκθεση Τεχνών και Φωτογραφίας «Άνθρωποι, Χρώμα και Σίδερο» στο Κερατσίνι. Μάλιστα, η ομάδα ταινιών μικρού μήκους του «ΑΣΤΟ-επικοινωνούμε» μετά από την πρωτοφανή αποστολή συμμετοχών κινηματογραφιστών από όλη την Ελλάδα επέλεξε 40 ταινίες που θα προβληθούν στο 11ο Φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και η ταινία «Η Εκδρομή» του 2ου Γυμνασίου!

Δείτε το ντοκιμαντέρ για τα Άπτερα:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8LZfkw2M6do”]

Και τη μικρού μήκους ταινία “Εκδρομή”:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2cwcTj479DM”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ