15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση ΑΔΕΔΥ 9/7/2014

Ημερομηνία:

Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Χανίων καλεί όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Δημοσίου Τομέα, να συμμετέχουν δυναμικά και να στηρίξουν με την μαζική συμμετοχή τους την 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 9-7-2014 απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης και της τρόικα που συνεχίζεται παρά το … successstory.

Η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική της διάλυσης των τελευταίων αναχωμάτων στα εργασιακά δικαιώματα, της αναδιανομής του πλούτου υπέρ των πλουσίων και της μείωσης των κοινωνικών αγαθών με περαιτέρω αποσάθρωση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών.

Συνεχίζει τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις στο Δημόσιο παρά το γεγονός ότι πάνω από 290.000 δημόσιοι υπάλληλοι έχουν αποχωρήσει ήδη από το 2010 και μέχρι σήμερα χωρίς να έχουν αντικατασταθεί.

Έπειτα από την κατασκευή χιλιάδων επιόρκων υπαλλήλων, καθώς και πλεονάζοντος προσωπικού, προσπαθεί τώρα με τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις, κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης, να οδηγήσει χιλιάδες ακόμα στη διαθεσιμότητα και την απόλυση.

Παράλληλα επικαλούμενη τη μείωση του κατώτερου μισθού στον ιδιωτικό τομέα ετοιμάζεται την προώθηση νέου μισθολογίου στο δημόσιο με επιπλέον μειώσεις μισθών.

Προετοιμάζουν επίσης νέα επίθεση στα ασφαλιστικά και εργασιακά μας

Δικαιώματα με νέες μειώσεις στο εφάπαξ, τις επικουρικές και κύριες συντάξεις.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Συμμετέχουμε στην Απεργιακή Συγκέντρωση στην Πλ. Αγοράς στις 10:30π.μ.

 Με τη συμμετοχή μας δηλώνουμε την εναντίωσή μας σε αυτές τις πολιτικές.

Ο πρόεδρος: Ν. Πετράκης
Ο οργ. γραμματέας: Π. Σταυρουλάκης

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκρηκτικό το κλίμα στη Βουλή για το αγροτικό

Εκρηκτικό παραμένει το κλίμα στη Βουλή για το αγροτικό με φόντο...

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Κρήτη!

Παραγγελία στους εισαγγελείς της χώρας απέστειλε ο Εισαγγελέας του Αρείου...

Αύξηση πληθωρισμού τον Νοέμβριο, «φωτιά» ενοίκιο, καφές, κρέας

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία, μια σειρά από...