Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κέρδισε το πρώτο βραβείο ετοιμάζοντας ένα ορεκτικό με φάβα και χταπόδι, μια σαλάτα με καλαμάρια απάκι, ρόκα και γιαούρτι, ως κύριο πιάτο χοιρινό φιλέτο με μαρμελάδα ντομάτας και πατατότο.
Ο 25χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς από τον Άγιο Νικόλαο είναι ο καλύτερος σεφ της Κρήτης για το 2013, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του χθεσινού διαγωνισμού που έγινε στο πλαίσιο της 5ης Γαστρονομικής Συνάντησης Κρητικής Παραδοσιακής Μαγειρικής.
Αν και μόλις 25 ετών, ο καλύτερος σεφ της Κρήτης, έχει εμπειρία 8 χρόνων στις κουζίνες, ενώ σήμερα εργάζεται στο 5άστερο ξενοδοχείο Daios στον Άγιο Νικόλαο.
Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κέρδισε το πρώτο βραβείο ετοιμάζοντας ένα ορεκτικό με φάβα και χταπόδι, μια σαλάτα με καλαμάρια απάκι, ρόκα και γιαούρτι, ως κύριο πιάτο χοιρινό φιλέτο με μαρμελάδα ντομάτας και πατατότο.



