3μηνη παράταση ισχύος για τους ωφελούμενους Κοινωνικού Παντοπωλείου – Παροχή Συσσιτίου στο Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού παρατείνεται η ισχύς για τους ωφελούμενους στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων,  Κοινωνικού Παντοπωλείου – Παροχή Συσσιτίου για τρεις μήνες (έως 30 Μαρτίου 2021). Στόχος είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων και της κοινωνικής συνοχής αλλά και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Σε νεότερη ανακοίνωση θα γίνει γνωστή η προθεσμία και η διαδικασία ανανέωσης αιτήσεων των ενδιαφερομένων για ένταξή τους στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων,  Κοινωνικού Παντοπωλείου – Παροχή Συσσιτίου για το 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 28213-41695 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο τηλ. 28213-06325 και τη ΔΙΑΣΤΑΣΗ Κοινωνική Επιχείρηση από τις 10.00 έως τις 13.00 στο τηλέφωνο: 28210 – 58908 .

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις