3ο Διεθνές Συνέδριο για την Οικολογική Θεολογία και την περιβαλλοντική ηθική

Κανένα σχόλιο

Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης 17-20 Σεπτεμβρίου 2013

Το Ινστιτούτο Θεολογίας και Οικολογίας της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης διοργανώνει, για τρίτη φορά φέτος, το τρίτο διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο με θέμα «Οικολογική Θεολογία και Περιβαλλοντική Ηθική», το οποίο θα λάβει χώρα στην ΟΑΚ από 17 έως 20 Σεπτεμβρίου 2013. Στο συνέδριο αυτό, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν όποιοι ενδιαφέρονται και όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν επιστημονικά άρθρα, τα οποία αφορούν στα θέματα του συνεδρίου.

Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα και θα καλύψουν τα ακόλουθα γνωστικά πεδία:

"Sponsored links"

  • Θεολογικές και θρησκειολογικές προσεγγίσεις του οικολογικού προβλήματος
  • Κλιματική αλλαγή και δικαιοσύνη
  • Βιοποικιλότητα
  • Ύδατα, ωκεανοί και ενέργεια
  • Προσεγγίσεις από την οπτική της κοσμολογίας, της εξέλιξης και των επιστημών της ζωής και της γης
  • Παγκόσμιοι οικολογικοί κίνδυνοι, βιώσιμη ανάπτυξη- περιπτωσιολογικές μελέτες.

Οι όροι και το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο βρίσκονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου http://ecothee2013.webs.com/ ή www.oac.gr της Ορθόδοξου Ακαδημία Κρήτης. Για περισσότερες πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής, επικοινωνήστε με το  Ινστιτούτο Θεολογίας και Οικολογίας της ΟΑΚ, για το οποίο είναι υπεύθυνος ο Δρ. Λουκάς Ανδριανός (laoac@otenet.gr)

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live