3 κρούσματα στα Χανιά, 5 στην υπόλοιπη Κρήτη – Διπλασιασμός των κρουσμάτων μέσα σε 10 μέρες

Κανένα σχόλιο

Τα Χανιά είναι το επίκεντρο της πανδημίας στην Κρήτη και αυτό αποτυπώνεται στα καθημερινά δεδομένα από τα κρούσματα στο νησί. Και σήμερα στα Χανιά καταγράφηκαν 3 κρούσματα, τη στιγμή που στην υπόλοιπη Κρήτη είχαμε 5 κρούσματα, 4 στο νομό Ηρακλείου και 1 στο Λασίθι.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στα Χανιά αποφασίστηκε η επιβολή νέων μέτρων και πιο συγκεκριμένα:

  • Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
  • Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
  • Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.
  • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Σημειώνουμε ότι η Κρήτη πλέον έχει 184 κρούσματα και έχει ξεπεράσει και την Κεντρική Ελλάδα σε αριθμό κρουσμάτων.

"Sponsored links"

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Κρήτη τα κρούσματα μέσα σε 10 μέρες, από τον Δεκαπενταύγουστο έως σήμερα έχουν διπλασιαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Αυγούστου είχαμε 91 κρούσματα και σήμερα 24 Αυγούστου έχουμε φτάσει τα 189.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live