31 Ιουλίου το Chania Rock Festival, με Nightstalker, περιορισμένο αριθμών εισιτηρίων και με όλα τα μέτρα προστασίας

Κανένα σχόλιο

Ούτε το Chania Rock Festival δεν έμεινε ανεπηρεάστο από την πανδημία του κορωνοϊού. Αν και τελικά οι Sisters of Mercy δε θα έρθουν, οι αντικαταστάτες τους είναι ένα άλλο μεγάλο συγκρότημα, οι Nightstalker. Μαζί τους μία σειρά άλλα αγαπημένα συγκροτήματα της ροκ και μέταλ σκηνής.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου με τον αριθμό των εισιτηρίων να είναι περιορισμένος “όπως επιβάλλουν οι κανόνες ασφαλείας”.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

"Sponsored links"

Σημειώστε την ημερομηνία, 31 Ιουλίου 2020, music is back!

Είναι η ημερομηνία που το Chania Rock Festival επιστρέφει και η Κρήτη ετοιμάζεται να ζήσει ένα ακόμη καλοκαίρι με δυνατές κιθάρες και rock μουσική!

Το φετινό line-up του Chania Rock Festival:

Nightstalker

Naxatras

ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC – Thrax Punks

DRIVE BLIND

The Motiff

Για πρώτη φορά στην μακρόχρονη πορεία του το Chania Rock Festival θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου το οποίο και θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συναυλιακές συνθήκες που επικρατούν το φετινό καλοκαίρι!

"Sponsored links"

Ο αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος, όπως επιβάλλουν οι κανόνες ασφαλείας.

Εισιτήρια:

https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

Κανονικό: 10 ευρώ

Φοιτητές/Άνεργοι: 8 ευρώ

Παιδιά μέχρι 6 ετών: Δωρεάν

Οι αποστάσεις μεταξύ μας θα τηρηθούν, όμως ο ήχος δε θα τηρήσει καμία απόσταση, οι φωνές μας θα ενωθούν στον ουρανό και όλοι μαζί θα ταρακουνήσουμε για ακόμα μία φορά την πόλη των Χανίων!

Και φέτος μόνο Κρήτη, και φέτος μόνο Χανιά!

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις