32.4 C
Chania
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026

31 νέες θέσεις για την Υπηρεσία Καθαριότητας, ενέκρινε το ΔΣ Πλατανιά

Ημερομηνία:

Την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ ) του Δήμου Πλατανιά (ΦΕΚ 3201 τχ. Β΄/28-11-2014) για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα και τη σύσταση 31 νέων οργανικών θέσεων τακτικού προσωπικού, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά, με την υπ. αρ. 273/2017 απόφαση του, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 του ν. 4479/2017 και λαμβάνοντας υπόψη τα αναφερόμενα στην υπ. αρ. 19/2017 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι νέες οργανικές θέσεις που συστήνονται στον ΟΕΥ του Δήμου Πλατανιά είναι οι εξής:

ΚΛΑΔΟΣΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
ΔΕ Εποπτών ΚαθαριότηταςΔΕ Εποπτών Καθαριότητας1
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων ΈργωνΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων2
ΔΕ Οδηγών ΑπορριμματοφόρωνΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων5
ΔΕ Οδηγών ΦορτηγώνΔΕ Οδηγών Φορτηγών1
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Διαμορφωτήρα γαιών Γκρέιντερ)ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Ισοπεδωτή γαιών)2
Σύνολο συνιστώμενων οργανικών θέσεων ΔΕ 11
ΥΕ Εργατών ΚαθαριότηταςΥΕ Εργατών Καθαριότητας (εξωτερικών χώρων)7
ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (αποκομιδής απορριμμάτων)13
Σύνολο συνιστώμενων οργανικών θέσεων ΥΕ20
ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΕ & ΥΕ31

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων – Όλες οι λεπτομέρειες και τα δικαιολογητικά

Από 20 έως 31 Ιουλίου 2026 οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων. Δείτε τη λίστα με τα 12 απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις ένταξης.

Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς Χανίων: Αυτοψία Σημανδηράκη και μελών του Δ.Σ.

Ολοκληρώνεται το έργο αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χανίων. Αυτοψία Σημανδηράκη και μελών του Δ.Σ. Οι καταστηματάρχες προετοιμάζουν ήδη τα καταστήματά τους.