33η Παγκρήτια Ορειβατική Συνάντηση

Κανένα σχόλιο

Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στους πρόποδες του όρους Δίκτη, στην τοποθεσία Αστιβίδωτο, στο Κυπαρισόδασος, κοντά στο οροπέδιο Καθα-ρού, στο νομό Λασιθίου, η 33η Παγκρήτια Ορειβατική Συνάντηση με διοργανωτή τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου – Ε.Ο.Σ. ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Ο.Α.. Η ετήσια περιφερειακή, αυτή συνάντηση των Συλλόγων της Κρήτης, θα δώσει την ευκαιρία συνάντησης πεζοπόρων και ορειβατών από όλο το νησί, για να α-νταλλάξουν απόψεις ιδέες και προτάσεις, σχετικά με την αγαπημένη τους δραστηριό-τητα. Ο Σύλλογος μας, όπως κάθε χρόνο, θα συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα και σε αυτήν την εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει μέλη του, καθώς και παιδιά και εφή-βους.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη δραστηριότητα για τη συμ-μετοχή μελών και φίλων τους στην ετήσια αυτή συνάντηση των ορειβατικών Συλλό-γων της Κρήτης, το αναλυτικό πρόγραμμα της οποίας έχει ανακοινωθεί και μπορούν να το πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι στα γραφεία του Συλλόγου. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το χωριό Τάπες κοντά στο οροπέδιο Καθαρού Λασιθίου και η διανυκτέρευση θα γίνει στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια. Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 11:00, κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr..

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live