“Μη γίνεις σύνεργος στην κατάλυση της Δημοκρατίας”: Ανοιχτή επιστολή Παντελή Καπαρουδάκη προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο

Κανένα σχόλιο

Το στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Χανιά Παντελής Καπαρουδάκης ζητά με ανοιχτή επιστολή του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να μη γίνει σύνεργος στην κατάλυση της Δημοκρατίας:

Ανοιχτή επιστολή

Προς τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο

"Sponsored links"

Είμαστε εμείς που όλα αυτά τα χρόνια αγωνιστήκαμε δίπλα σου, σε έναν σκληρό και άνισο αγώνα, με αποκλεισμούς, αήθεις επιθέσεις, χωρίς οικονομικούς πόρους, αλλά πάντα από το υστέρημα του οικογενειακού μας προϋπολογισμού.

Μείναμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες που διέπουν το κίνημα μας, όπως αυτές ορίζονται ρητά στην ιδρυτική μας διακήρυξη και στις δημόσιες εξαγγελίες μας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η πατρίδα μας διέρχεται μία από τις κρισιμότερες στιγμές της μακραίωνης ιστορίας της και τα διλήμματα που τίθενται σε εσάς στην κυβέρνηση είναι τεράστια.

Μην ξεχνάς όμως ποτέ, ότι κανένα έθνος δεν αφανίστηκε επειδή ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ, αλλά αφανίστηκαν πολλά επειδή ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΑΝ.

Πρόεδρε, εμείς οι συνυπογράφοντες το κείμενο, που πιστέψαμε σε σένα, προσδοκούμε και αξιώνουμε την τήρηση των αρχών και αξιών μας αλλά και του λόγου που γεννηθήκαμε.

Γιαυτό:

1) Απαιτούμε, την κατάργηση των μνημονίων και την μη υπογραφή νέου.

2) Απαιτούμε την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Πως διανοούνται κάποιοι να θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους;

"Sponsored links"

3) Απαιτούμε την τήρηση του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος.

Η μη τήρηση είναι πράξη Αντισυνταγματική (δήλωση δική σου στην Βουλή).

4) Πρόεδρε, δήλωσες: “Εάν πάνε για νέο μνημόνιο, δεν έχω θέση ούτε μια ώρα στην κυβέρνηση”…

5) Πρόεδρε Πάνο Καμμένε. μην ξεχνάς ότι εμείς συστρατευτήκαμε μαζί σου, για να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ και ΟΧΙ για να ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ…

Γιαυτό, σε καλούμε:

Να Μην γίνεις συνεργός στην κατάλυση της Δημοκρατίας, παραβιάζοντας την βούληση του 62% του Ελληνικού λαού.

Να ΜΗΝ προδώσεις την Ιδρυτική μας Διακήρυξη.

Να ΜΗΝ προδώσεις εμάς που σε εμπιστευτήκαμε.

Να ΜΗΝ προδώσεις τον εαυτό σου.

Να ΜΗΝ προδώσεις τον Λαό.

Να ΜΗΝ προδώσεις το Έθνος.

Δηλώνουμε ότι παραμένουμε πιστοί και σταθεροί στις αρχές και της αξίες του κινήματος μας, αλλά σε περίπτωση παραβίασης των από εσένα, θα βρεθούμε εξ ορισμού εκτός της οργάνωσης και απέναντι.

Σημ. Το κείμενο μπορούν να συνυπογράψουν στελέχη, μέλη και ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ, αλλά και όσοι συνέλληνες εκφράζονται από τα γραφόμενα.

Καπαρουδάκης Παντελής
Πολιτευτής ΑΝΕΛ Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live