18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Γεωργία Μπίκα: Η κρίσιμη μαρτυρία του φαρμακοποιού – «Θυμάμαι μια κοπέλα που πήρε δύο ουροσυλλέκτες»

Ημερομηνία:

Την ιστορία της Γεωργίας Μπίκα, που υποστήριξε διαψεύδοντας την ΕΛΑΣ ότι οι αστυνομικοί την έστειλαν να ψάξει μόνη της για εφημερεύον φαρμακείο, προκειμένου να αγοράσει ουροσυλλέκτες για να δώσει δείγμα μετά την καταγγελία που έκανε για βιασμό, φαίνεται να επιβεβαιώνει φαρμακοποιός στη Θεσσαλονίκη.

Ο φαρμακοποιός, αν και δεν έχει συγκρατήσει λεπτομέρειες καθώς όπως είπε στον ΑΝΤ1 στην εφημερία της Πρωτοχρονιάς είχε πολύ κόσμο, δήλωσε ότι θυμάται μια κοπέλα που αγόρασε δύο ουροσυλλέκτες.

Εξάλλου η 24χρονη έδωσε χθες την απόδειξη από το φαρμακείο στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος και την ανέβασε στα social media.

Η μαρτυρία του φαρμακοποιού αλλά και η απόδεξη έρχεται σε αντίθεση με την ανακοίνωση της αστυνομίας η οποία υποστήριζε ότι στην 24χρονη χορηγήθηκαν ουροσυλλέκτες από την υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε μεταξυ άλλων: Ελήφθησαν από την παθούσα δείγματα ούρων, αφού της χορηγήθηκαν σε συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι ελέχθησαν προηγουμένως μακροσκοπικά από αστυνομικούς της εν λόγω Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν υπόνοιες χορήγησης σε αυτή ναρκωτικών ή άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τι είπε ο φαρμακοποιός

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό» μίλησε με τον φαρμακοποιό, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι μπήκε μία κοπέλα στο φαρμακείο του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και αγόρασε ουροσυλλέκτες, ωστόσο δεν θυμάται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο διάλογος με τον δημοσιογράφο ήταν ο εξής:

Έχει αναρτηθεί μια απόδειξη από τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο στο διαδίκτυο, όπου εμφανίζεται η Γεωργία Μπίκα να έχει αγοράσει από το δικό σας φαρμακείο τον ουροσυλλέκτη που χρησιμοποίησε.

Ναι. Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

Εσείς σε τι κατάσταση την είδατε όταν ήρθε;

Ούτε τη θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε μια κοπέλα και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

"google ad"

Ώρα περίπου;

6 το απόγευμα.

Σας είπε κάτι, φαινόταν ταραγμένη;

Ούτε τη θυμάμαι. Γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά εδώ.

Εφημερεύατε απ’ ό,τι καταλαβαίνω.

Ναι

Κάτι περισσότερο που ίσως σας κίνησε την περιέργεια, σας έκανε εντύπωση;

Δεν τη θυμάμαι καθόλου.

Επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης και ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης είπε στην εκπομπή πως «θα ζητήσουμε να γίνει επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς και να γίνει εξέταση μέσω τριχών της Γεωργίας», για να υπάρξουν τυχόν ευρήματα για ουσίες που της χορηγήθηκαν.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...