15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Εργαζόμενοι ΣΥΝΚΑ: Η Διοίκηση μας ξεκαθάρισε πως η εταιρία θα παραμείνει Χανιώτικη

Ημερομηνία:

Το Σωματείο Υπαλλήλων ΣΥΝΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις με τον συνεταιρισμό:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων ΣΥΝΚΑ συναντήθηκαμε και ενημερωθήκαμε από τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού για  την επικείμενη συνεργασία με την εταιρία Μασούτης και τη νέα εταιρία που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί .

Ζητήσαμε αναλυτική ενημέρωση, ιδιαίτερα για τις επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει στις εργασιακές σχέσεις, τις αποδοχές μας και τις ίδιες τις θέσεις εργασίας μας.

Η Διοίκηση μας διαβεβαίωσε ότι το πλάνο μετάβασης στη νέα εταιρία δεν επηρεάζει σε τίποτα τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων στον Συνεταιρισμό.

Λάβαμε επίσης ξεκάθαρη απάντηση ότι οι συμβάσεις μας δεν θα επηρεαστούν, ενώ και η νομοθεσία δεν προβλέπει τίποτα τέτοιο.

Επίσης η Διοίκηση μας διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο δεν θα μειωθούν σε καμιά περίπτωση οι θέσεις εργασίας  και  δεν θα γίνουν απολύσεις, αλλά και πως στο αναπτυξιακό πλάνο προβλέπονται νέες θέσεις εργασίας.

Η Διοίκηση μας ξεκαθάρισε ακόμα, πως η εταιρία θα παραμείνει Χανιώτικη, με την έδρα της και όλες τις διοικητικές υπηρεσίες να βρίσκονται στην πόλη μας.

Το Σωματείο εργαζομένων βρίσκεται στο πλευρό της Διοίκησης,  εμπιστεύεται και προσβλέπει στη νέα πορεία ανάπτυξης του Συνεταιρισμού μας για το καλό των εργαζομένων, των παραγωγών και της τοπικής οικονομίας.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...