Σήμερα η διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία με Σ. Αναγνωστοπούλου και Μ. Βλαζάκη

Κανένα σχόλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων καλεί όλους κι όλες στην ανοιχτή διαδικτυακή Πολιτική Εκδήλωση με θέμα: Πολιτισμός και Δημοκρατία.

Ομιλήτριες στην εκδήλωση θα είναι η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλεύτρια Ν. Αχαίας, Τομεάρχης Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κι η Μαρία Βλαζάκη, πρ. Γενική Γραμματέας Υπ. Πολιτισμού, Αρχαιολόγος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 κι ώρα 19:30 (7:30μ.μ.) και θα προβληθεί LIVE από τις σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων στο Facebook (ΕΔΩ) και το YouTube (ΕΔΩ)

"Sponsored links"

Επίσης μπορούν να παρακολουθήσουν από την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αποκορώνου – (εδώ) και την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Κισάμου – (εδώ)

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live