Το στρώμα στη μέση του δρόμου στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Οι δρόμοι, ιδιαίτερα στο επαρχιακό δίκτυο είναι επικίνδυνοι, και οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί, το γνωρίζουμε. Προσέχουμε για λακκούβες, για πτώσεις βραχών, προσέχουμε λόγω της έλλειψης διαγραμμίσεων ή και της έλλειψης προστατευτικών, ομως αυτό που είδε συμπολίτης μας στο δρόμο από Περβόλια προς Βαρύπετρο λίγο πριν τη διασταύρωση για Λιγιδέ, η αλήθεια είναι δεν το έχουμε ξαναδεί.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, φαρδιά πλατιά στο δρόμο βρίσκεται ενα στρώμα, μάλλον για διπλο κρεβάτι λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθός του.

Άγνωστο για ποιο λόγο το στρώμα βρέθηκε στη μέση του δρόμου δίχως κανείς να ενδιαφερθεί να το μαζέψει. Προφανώς, όχι αυτός ο οποίος το έχασε / άφησε, ούτε κάποια αρχή.

"Sponsored links"

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live