ΤΟΠΙΚΑ

Κρήτη: Η Giorgio Armani έκανε τη φωτογράφηση για την καλοκαιρινή κολεξιόν στο νότιο Ρέθυμνο

H εταιρεια του Giorgio Armani βρέθηκε για τέσσερις ημέρες στη Νότια Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Νότιο Ρέθυμνο, στις παραλίες του Αγίου Παύλου της Τριόπετρας και του Αγίου Γεωργίου, όπου πραγματοποίησε φωτογράφηση για την καλοκαιρινή κολεξιόν στους επιβλητικούς βράχους αυτών των παραλιών.

Την παραγωγή του project είχε η ιταλική εταιρεία D’aria και τη φωτογράφηση ανάλαβαν οι διάσημοι φωτογράφοι Bruno and Nico. Mάλιστα, όπως απότυπώνεται και στις φωτογραφίες και οι αμμόλοφοι της περιοχής αποτέλεσαν βάση της εταιρείας παραγωγής, η οποία με 15 στελέχη και 5 μοντέλα, επιμελήθηκε την υλοποίηση του εγχειρήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το πρότζεκτ υλοποιήθηκε από την Χανιώτικη εταιρεία Fixer in Crete που δραστηριοποιείται στο service ξένων παραγωγών.

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει μεγάλα projects στο νησί μας σε συνεργασία με διεθνείς εταιρείες ενώ σήμερα βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης και μιας γερμανικής ταινίας.

Δείτε φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα:

 

 

 

"google ad"

 

 

 

 

 

 

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

47 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Γαύδου – Φιλοξενούνται προσωρινά στα Χανιά

Συνολικά 47 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή 36 ναυτικά μίλια Ν…

3 hours ago

Επιτήδειοι ξεγελούν πολίτες σε όλη την Κρήτη με ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές απάτες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Δεν έχουν τέλος οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές απάτες στην Κρήτη, με τους επιτήδειους χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα να…

3 hours ago

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 60χρονος στον Μυλοπόταμο. Πρόκειται σύμφωνα με το goodnet.gr, για τον 60χρονο Αντώνη Βαρότση, ιδιαίτερα…

3 hours ago

Βροχερή Παρασκευή και στην Κρήτη

Σε μία περίοδο που κανονικά θα έπρεπε να λέμε "επιτέλους, ζέστη", λέμε... "επιτέλους, βροχή". Από την…

3 hours ago

Αρνείται τον βιασμό ο 28χρονος – Έκανε λόγο για συναινετικές ερωτικές περιπτύξεις

Εντοπίστηκε ο 28χρονος Πακιστανός που καταγγέλθηκε από την μητέρα της 16χρονης Βρετανίδας ότι την βίασε…

3 hours ago

This website uses cookies.