26 C
Chania
Πέμπτη, 18 Ιουνίου, 2026

4 επιπλέον κρούσματα τα Χανιά, 6 συνολικά στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Διακόσια ογδόντα τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού και δύο θάνατοι καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο.

Στην Κρήτη η πλειοψηφία των κρουσμάτων για ακόμη μία μέρα καταγράφηκε στα Χανιά. Πιο συγκεκριμένα, στα Χανιά είχαμε 4 κρούσματα ενώ στο Ηράκλειο 2.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

– 17 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

– 2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο

– 141 κρούσματα στην την Π.Ε. Αττικής, εκ των οποίων τα 26 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας και 15 συνδέονται με γνωστή συρροή

– 11 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων τα 4 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

• 5 στην Π.Ε Αχαΐας

• 2  στην Π.Ε Γρεβενών

• 2  στην Π.Ε. Δράμας

• 6 στην Π.Ε. Δωδεκανήσου

• 7  στην Π.Ε. Έβρου, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστή συρροή

• 1 στην Π.Ε Ζακύνθου

• 1 στην Π.Ε Ηλείας

• 3 στην Π.Ε Ημαθίας

• 2 στην Π.Ε Ηρακλείου

• 1 στην Π.Ε Ιωαννίνων

• 2 Π.Ε Καβάλας

• 5 στην Π.Ε Καρδίτσας, εκ των οποίων  1 συνδέεται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας και 1 με γνωστή συρροή

• 2 στην Π.Ε Καστοριάς

• 2 στην Π.Ε Κοζάνης

• 20 στην Π.Ε Κυκλάδων, εκ των οποίων 8 συνδέονται με γνωστή συρροή

• 8 στην Π.Ε Λάρισας , εκ των οποίων 3 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

• 12 στην Π.Ε Λέσβου, εκ των οποίων 10 συνδέονται με επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

• 3 στην Π.Ε Μαγνησίας

• 1 στην Π.Ε Πέλλας

• 3 στην Π.Ε Πιερίας

• 1 στην Π.Ε Πρέβεζας

• 1 στην Π.Ε Σερρών

• 2 στην Π.Ε Τρικάλων

• 1 στη  Π.Ε Φωκίδας

• 4 στην Π.Ε Χανίων

• 2 στην Π.Ε Χίου

• 14 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ε.Π.Κ. Κρητης:”Νέα μεγάλη δικαστική νίκη για συνταξιούχο στα Χανιά – Απορρίφθηκε η έφεση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων”

Το Πρωτοδικείο Χανίων απέρριψε την έφεση του Ταμείου Παρακαταθηκών, επικυρώνοντας απόφαση νόμου Κατσέλη με διαγραφή χρέους και διάσωση κατοικίας συνταξιούχου.

Σύσκεψη στη ΔΕΥΑ Χανίων για τις αποφράξεις του αποχετευτικού δικτύου

Σύσκεψη στη ΔΕΥΑ Χανίων στις 19 Ιουνίου 2026 για τις αποφράξεις του αποχετευτικού. Στόχος η ενημέρωση επιχειρηματιών και πολιτών για την απόρριψη λιπών και υλικών μιας χρήσης.

Πιλοτική επίδειξη τεχνολογιών 5G για την υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Επιτυχής πιλοτική επίδειξη τεχνολογιών 5G στο Φαράγγι της Σαμαριάς για την υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας. Δοκιμάστηκαν wearables γεωεντοπισμού και απινιδωτές μέσω του ευρωπαϊκού έργου 5G-TERRA.

Ερώτηση Μαρκογιαννάκη για τη στέγαση του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης στο Παγοποιείο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων

Ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης κατέθεσε ερώτηση για τη στέγαση του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης στο Παγοποιείο της Δημοτικής Αγοράς. Η Επιτροπή Στέγασης έχει γνωμοδοτήσει υπέρ.