15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: Εκτός ΜΕΘ η 17χρονη Χανιώτισσα – Αγωνία για τους τρεις άνδρες μετά τα τροχαία

Ημερομηνία:

Πολύ καλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της 17χρονης κοπέλας που πριν από λίγα 24ωρα είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του στην οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί βραδινές ώρες και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 23.00.

Η ανήλικη είχε μεταφερθεί αρχικώς στο Γενικό Νοσοκομείο των Χανίων σοβαρά τραυματισμένη και από εκεί, αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το θαύμα δεν άργησε να γίνει για την 17χρονη η οποία μετά από δύο 24ωρα ανέκτησε την επαφή της με το περιβάλλον και ξεκίνησε να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Σήμερα σύμφωνα και με τα όσα είπε στο ekriti.gr ο διοικητής του Bενιζελείου Κώστας Τερζάκης, η 17χρονη έχει βγει από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον στη Nευροχειρουργική κλινική.

Αγωνία για τους άλλους τρεις

Την ίδια ώρα η αγωνία συνεχίζεται για τρεις άντρες που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Πρόκειται για τον 37χρονο ο οποίος ενεπλάκη πριν από λίγες ημέρες σε τροχαίο ατύχημα στο Καλαμάκι με συνέπεια οι γιατροί στο νοσοκομείο να τον ακρωτηριάσουν από τον μηρό και κάτω.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 37χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ των Χανίων.

Στην ίδια κλινική όμως νοσηλεύονται οι δύο νεαροί που πριν από λίγες ημέρες, τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε της πορείας του με συνέπεια να προσκρούσει πάνω σε τοίχο στον Σκινέ Χανίων.

Το τροχαίο έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες στις 4  περίπου τα ξημερώματα. Επιτόπου βρέθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους ότι θα πρέπει να διασωληνωθούν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...