Χάρης Γεωργιακάκης: Ο καλύτερος εκπαιδευτικός της χρονιάς είναι Κρητικός

Κανένα σχόλιο

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα, φιλοξενήθηκε ο κρητικός εκπαιδευτικός Χάρης Γεωργιακάκης μιλώντας για τον τίτλο του ως «Εκπαιδευτικός της Χρονιάς»

O νεαοδιόριστος δάσκαλος, Χάρης Γεωργιακάκης, με καταγωγή από την Κρήτη, διδάσκει τους μικρούς μαθητές στο τριθέσιο δημοτικό σχολείο στα Βορίζα Ηρακλείου.

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα,  φιλοξενήθηκε ο κρητικός εκπαιδευτικός Χάρης Γεωργιακάκης μιλώντας για τον τίτλο του ως «Εκπαιδευτικός της Χρονιάς».

"Sponsored links"


Ως αναγνώριση της εξαιρετικής προσφοράς και στο πλαίσιο ανάδειξης και επιβράβευσης εκείνων των εκπαιδευτικών, οι οποίοι επιτελούν εξαιρετικό εκπαιδευτικό έργο με κοινωνικό αντίκτυπο πέρα του προσδοκώμενου, θεσπίστηκε για τρίτη χρονιά ο τιμητικός τίτλος «Εκπαιδευτικός της Χρονιάς».

Η αγάπη του γι’ αυτό που κάνει και ο στόχος του να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους μαθητές του και να αναβαθμίσει την παρεχόμενη εκπαίδευση, του χάρισαν το βραβείο του «εκπαιδευτικού της χρονιάς» που του απονεμήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα, από την πρώην υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, που ήταν και η πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης που τον επέλεξε.

Το ενδιαφέρον του για τα παιδιά και ο τρόπος που φροντίζει να μεταφέρει στα παιδιά τις γνώσεις, αλλά πρωτίστως την αγάπη για τη μάθηση και το σχολείο, ήταν αυτά που του έδωσαν την πρωτιά.

εκπαιδευτικός της χρονιάς

Φωτογραφία educationleadersawards.gr

neakriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live