Οι παρακολουθήσεις, η Εισαγγελέας της ΕΥΠ και η Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Την ώρα που εντείνονται οι αναταράξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας, με αφορμή την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, ένα ακόμα πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση είναι “γνώριμο” στην Κρήτη.

Η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου, που, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπέγραφε τις διατάξεις για τις υποκλοπές, υπηρέτησε μεταξύ άλλων και στην Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης. Μάλιστα ήταν πολύ έντονη η παρουσία της, καθώς είχε χειριστεί σοβαρές υποθέσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα της κ. Βλάχου έχει συνδεθεί ιδιαίτερα με το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, καθώς ήταν η εισαγγελέας έδρας στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του! 

"Sponsored links"

Η Βασιλική Βλάχου μπήκε στον εισαγγελικό κλάδο τον Σεπτέμβριο του 1993 και τοποθετήθηκε επόπτρια της ΕΥΠ – προκειμένου να ελέγχει τη νομιμότητα των ειδικών επιχειρησιακών δράσεών της – τον Μάιο του 2020, με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης του Αρείου Πάγου.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live