Ο Μ. Βολουδάκης στα Τοπόλια για το έργο της παράκαμψης

Κανένα σχόλιο

Στο έργο της παράκαμψης Τοπολίων βρέθηκε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης, ο οποίος σημείωσε ότι “έχουν γίνει κάποια λάθη στη φάση του αρχικού σχεδιασμού του έργου, και κάποια άλλα κατά την τροποποίηση της αρχικής μελέτης μετά τις πλημμύρες του 2019”.

Όπως σημειώνει ο κ.Βολουδάκης έγιναν λάθη που συνέβαλαν στην πολυετή καθυστέρηση του έργου, αλλά και στα προβλήματα που παρατηρούνται σήμερα που το έργο έχει αρχίσει και πάλι να προχωρά, μετά το διάστημα της ακινησίας του 2015-19.

Κατά την επίσκεψή του ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής που διαμαρτύρονται για τις εναποθέσεις μπάζων σε ρέματα και δασικές περιοχές.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live