Τώρα μήπως, μπροστά στο φέρετρο, θα ντραπείτε κύριε Μηταράκη;

Κανένα σχόλιο

Του Μάριου Διονέλλη

Οταν αποκαλύψαμε τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης για την εγκατάλειψη 64 ανθρώπων στη θάλασσα, παρά τις διεθνείς εκκλήσεις για βοήθεια, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, είπε πως η ΕΦΣΥΝ έπρεπε να ντρέπεται…

Οταν αποδείξαμε ότι η βάρκα με τους μετανάστες ήταν σε ελληνική περιοχή ευθύνης για τουλάχιστον δύο 24ωρα και πως οι ελληνικές αρχές είχαν ενημερωθεί  αρμοδίως, ο κύριος Μηταράκης σιώπησε.

"Sponsored links"

Το tweet του κύριου Μηταράκη για την ΕΦΣΥΝ
Το μεσημέρι της Δευτέρας 5/9 η βάρκα βρισκόταν πλέον σε περιοχή ευθύνης διάσωσης (SAR) της Ελλάδας

Οταν πλέον ένα ελικόπτερο μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Χανίων ήταν ήδη νεκρόαπό ασιτία και αφυδάτωση.

Την Παρασκευή, η 4χρονη Lozyn από τη Συρία κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του Αγίου Λουκά στα Χανιά.

Μαζί της κηδεύτηκε και ένα αγέννητο βρέφος 8 μηνών, που η Παλαιστίνια μητέρα του δεν κατάφερε να το κρατήσει ζωντανό μέσα της, επίσης λόγω της αφυδάτωσης και της μεγάλης καθυστέρησης στην παροχή βοήθειας.

Μήπως τώρα, μπροστά σε αυτά τα παιδιά αισθανθεί κάποιου είδους ντροπή ο κύριος υπουργός;

* Οσοι τον ψήφισαν πάντως, μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι… Δεν θα έρθουν. Ούτε η Lozyn ούτε το βρέφος…

efsyn.gr

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live