Αυτοψία Καλογερή στα υπό εξέλιξη έργα στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Επίσκεψη σε επαρχιακούς οδικούς άξονες όπου εκτελούνται έργα από την Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια Υποδομών της Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Δοξάκη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφερειακής ενότητας Χανίων κ. Γιώργο Μπουντουράκη, και τον Ειδικό Σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριο Κουμάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε μεγάλο αριθμό έργων οδοποιίας που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του 2019 κατά μήκος επαρχιακών οδών στα όρια των Δήμων Πλατανιά και Κισάμου και συγκεκριμένα:

  • στον άξονα Κολυμπάρι – Άστρικας – Δελιανά,
  • στον άξονα Καμισιανά – Βούβες
  • στον άξονα Σάσαλο – Τρία Αλώνια – Βουλγάρω,
  • στον άξονα Άι Κυρ Γιάννης – Καλάθαινες,
  • στον άξονα Σηρικάρι – Καλεργιανά,
  • καθώς και στην επαρχιακή οδό Καστέλι – Λουσακιές – Πλάτανος.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης των έργων στο Δήμο Κισάμου, ο κ. Καλογερής συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μυλωνάκη.

"Sponsored links"

Διαπιστώθηκε η σημαντική πρόοδος των εργασιών, κάποιες από τις οποίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, όπως π.χ. αυτές στις θέσεις Σπηλιά, στο τμήμα Δελιανά -Τρία Αλώνια, στο τμήμα Χουδαλιανά – Μάκρωνας, σε πολλά τμήματα στον δρόμο από Σηρικάρι έως Καλεργιανά, καθώς και στο τμήμα Λουσακιές – Πλάτανος.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live