Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!

Κανένα σχόλιο

Ο Αγώνας της Κρήτης εύχεται σε όλους τους αναγνώστες του χρόνια πολλά, και καλές γιορτες μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, με υγεία και χαρά.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας γεννήσουν την ελπίδα στις καρδιές των ανθρώπων γιατί χωρίς ελπίδα δε μπορεί να υπάρξει αλλαγή.

Ας δώσουν δύναμη για τον αγώνα της καθημερινότητας και τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για μια ζωη με δικαιοσύνη και ευμάρεια.

"Sponsored links"

Η αγάπη σα φωτιά ας φωλιάσει στις καρδιές μας ώστε γύρω από τη ζεστασιά της να έρθουν κοντά οι ανθρώπους. Έτσι, η ευτυχία θα γίνεται πιο μεγάλη και η δυστυχία πιο μικρή. Με αγάπη και αλληλεγγύη.

Καλές γιορτές σε όλους!

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live