Χανιά: Ολοκληρώνονται τα έργα διαπλάτυνσης του πεζοδρομίου στη Δημοτική Αγορά | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στον πεζόδρομο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το έργο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο αφού έχει μείνει μόνο ένα μικρό κομμάτι για να ολοκληρωθεί.

Το πεζοδρόμιο είναι πολύ μεγαλύτερο ενώ υπάρχει και ειδική διαμόρφωση για την όδευση τυφλών καθώς και θήκες για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

"Sponsored links"

Σημειώνουμε ότι η μορφή που έχει το πλακάκι στην όδευση τυφλών δεν οφείλεται στον εργολάβο αλλά στη μελέτη που όριζε ότι πρέπει να έχει τη συγκεκριμένη μορφή.

Σημειώνουμε ότι στην περιοχή θα τοποθετηθούν και επιπλέον δέντρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live