13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ξεσπά η μητέρα της Αφροδίτης: «Δεν μπορώ να ζήσω, ούτε τα χάπια με βοηθάνε»

Ημερομηνία:

«Δεν μπορώ να ζήσω, ούτε τα χάπια με βοηθάνε» αναφέρει η μητέρα της 22χρονης Αφροδίτης που χάθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών. Η Αφροδίτη επέστρεφε μαζί με την παρέα της από την Αθήνα όπου είχε ταξιδέψει για το τριήμερο.

Δύο εβδομάδες μετά τον τραγικό χαμό της, η μητέρα της μιλώντας στο MEGA, ξεσπά.

Δεν μπορεί να σταματήσει να θρηνεί την αγαπημένη της κόρη και ζητά δικαιοσύνη. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια δεν με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως τη δολοφονήσανε».

«Πήγε μαζί με τη φίλη και τον φίλο της στην Αθήνα. Ήταν τρία χαρούμενα παιδιά…», σημείωσε ενώ περιέγραψε τις τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξε μαζί της: «Μίλησα μαζί της στις 8 η ώρα και της είπα “καλό ταξίδι”. Και έμαθα αυτό το πράγμα. Πήγα στη Λάρισα με την αγωνία μήπως ήταν στους τραυματίες και δεν ήταν. Είχε πάει στο κυλικείο και έγινε αυτό που έγινε. Όλοι φταίξανε, το θέμα είναι πως εγώ θέλω το παιδί μου. Μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου;»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...