22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Περιοδεία στην Κίσσαμο από τον Ι. Κασσελάκη

Ημερομηνία:

Ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις είχε σήμερα στην Κίσαμο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ.Κασσελάκης Ιωάννης.

Αρχικά επισκέφθηκε τον δήμαρχο Κισάμου κ.Μυλωνάκη με τον οποίο συζήτησε εκτενώς τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο δήμος και η κυβέρνηση ώστε η Κίσαμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της τουριστικής ανάπτυξης όπως η ολοκλήρωση των έργων του ΒΟΑΚ ,η παράκαμψη του κέντρου της Κισάμου ,οι εργασίες αναβάθμισης του λιμανιού.Επιπρόσθετα τονίστηκε η ανάγκη επίλυσης των θεμάτων ύδρευσης και άρδευσης ,αποχέτευσης.Προτεραιότητα πάντα αποτελεί η προσπάθεια προστασίας των περιοχών ιδιαίτερου κάλλους και μεγάλης επισκεψιμότητας της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους του Κέντρου Υγείας Κισάμου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο λόγω του φόρτου εργασίας ειδικά τους μήνες με αυξημένο τουρισμό και για τις ανάγκες που υπάρχουν για επάνδρωση και υλικό εξοπλισμό.

Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής μετέβη στην πυροσβεστική υπηρεσία Κισάμου προκειμένου να συγχαρεί το προσωπικό για την αποτελεσματικότητα και την ετοιμότητά τους αλλά και για να καταγράψει τις ανάγκες του σταθμού σε εκσυγχρονισμό και επάνδρωση.

Τέλος σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισάμου το οποίο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, και τα οποία καταγράφηκαν , προσφέρει ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο – προσφορά στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ