27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Aρνείται να φάει και να πιει ο πατέρας

Ημερομηνία:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους το οποίο ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Ο 37χρονος πατέρας είναι ράκος και κατά τη διάρκεια της κηδείας της μικρής Λυδίας στην Άρτα κατέρρευσε δύο φορές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον αρνείται να φάει και να πιει.

«Το παιδάκι μου, το παιδάκι μου» μονολογούσε ο πατέρας στην κηδεία όπως μετέδωσε τη Δευτέρα σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega», ενώ η σύζυγός του και μητέρα του βρέφους του ψιθύριζε, «θα μείνουμε δυνατοί, εγώ θα σε στηρίξω».

Το ζευγάρι μετά την ταφή, επέστρεψε στο σπίτι, όπου φιλοξενείται, καθώς ψυχολόγοι τους έχουν συστήσει να μην επιστρέψουν προς το παρόν στον χώρο που έζησαν μαζί με το μονάκριβο παιδί τους.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ