450 τσάντες τρόφιμα από το Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας σε πολίτες των Χανίων για το Πάσχα

Κανένα σχόλιο

Αν και οι “εταίροι” επιμένουν να συλλέξουν όλα τα λεφτά από τα τοκογλυφικά δάνειά τους για να τα συσσωρεύσουν στα σεντούκια τους, στην Ελλάδα, η κρίση παραμένει βαθιά.

Και τις γιορτές του Πάσχα στα Χανιά εκατοντάδες συμπολίτες μας δεν έχουν ούτε τα βασικά. Άνθρωποι αξιοπρεπείς που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το βιος του, ή που βρέθηκαν χωρίς δουλειά, χωρίς αρκετά χρήματα για να επιβιώσουν.

Εκεί, έρχονται οργανώσεις όπως το Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας όπου δίχως τυμπανοκρουσίες και σεβόμενοι τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προσφέρουν.

"Sponsored links"

Και αυτό το Πάσχα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του προσέφεραν 450 σακκούλες με τρόφιμα. Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρουν ότι μοιράστηκαν 200 τσάντες και 250 μικρότερου μεγέθους σε μεμονωμένους πολίτες.

Κάθε τσάντα περιείχε:

1 κιλό μακαρόνια, 1 κιλό ζάχαρη, 1 κιλό αλεύρι, 1 κιλό κριθαράκι, 1 κιλό φακές, 1 κιλό ρύζι, 3 κιλά πατάτες, αρνί ή κοτόπουλο, λάδι, ντοματάδα, 2 γάλατα, 3 βούτυρα, κόκκινα αυγά, τσουρέκι και κουλουράκια.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live