13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

5 ακόμα συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ανθρώπων που ήθελαν να φύγουν από τη χώρα

Ημερομηνία:

Συνελήφθησαν, την Τετάρτη (06.08.2014) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 22, 25, 26 και 27 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Λιθουανίας, ο 25χρονος και ο 26χρονος, ο 22χρονος αρχών Ουγγαρίας, ενώ ο 27χρονος αρχών Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Ζυρίχη Ελβετίας.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνελήφθη ακόμη 29χρονος υπήκοος Σομαλίας, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει από τη χώρα με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας, με πλαστά έγγραφα αρχών Ισπανίας.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...