Χρηματοδότηση 500.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Αποκορώνου μέσω του Προγράμματος Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΠΠΑ) της Περιφέρειας Κρήτης, στον Άξονα Προτεραιότητας 2.3 «Οδικές Υποδομές», για τη βελτίωση της δημοτικής οδοποιίας.
Η εν λόγω χρηματοδότηση προορίζεται για παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα των δρόμων του δήμου, διευκολύνοντας την καθημερινότητα κατοίκων, αγροτών, επαγγελματιών και επισκεπτών της περιοχής.
Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης τόνισε: «Ο Αποκόρωνας δεν περιμένει τις εξελίξεις. Τις διεκδικεί. Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία, γιατί πιστεύουμε ότι οι δημότες μας αξίζουν έργα που κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Οι δρόμοι είναι η καθημερινότητα όλων μας, είναι η ασφάλεια των παιδιών μας, η πρόσβαση στα χωριά μας, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού. Με σχέδιο, επιμονή και πολλή δουλειά συνεχίζουμε να χτίζουμε έναν Αποκόρωνα πιο σύγχρονο, πιο ασφαλή και πιο ανθρώπινο.»



