526.000 ευρώ o λογαριασμός της ΔΕΗ σε δήμο της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Είναι μια πονεμένη ιστορία αυτή με τους λογαριασμούς ρεύματος και τα… πολλαπλά εγκεφαλικά που παθαίνουμε όλοι μας, διαβάζοντας τι πρέπει να πληρώσουμε, ωστόσο και οι δήμοι της χώρας δεν πάνε πίσω με το μπουγιουρντί που έρχεται, τώρα με τους επικαιροποιημένους και άκρως ανατιμημένους λογαριασμούς της ΔΕΗ και των άλλων παρόχων.

Έτσι η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη βλέποντας πόσα καλείται να πληρώσει ο δήμος για ρεύμα δεν πίστευε στα μάτια της!

Ο λογαριασμός του ρεύματος για τον Ιανουάριο ήλθε στο δήμο κοντά 526.000 ευρώ (!) και απλά αναλογιστείτε πως δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΗ που έχουν και τις γεωτρήσεις, αλλά ούτε και οι λογαριασμοί της ΔΕΠΑΝΑΛ, ή των άλλων εταιρειών του δήμου, ούτε βεβαίως το ρεύμα στα σχολεία που πληρώνεται από τις σχολικές επιτροπές.

"Sponsored links"

Σημειώστε πως πέρυσι το αντίστοιχο διάστημα ο δήμος είχε πληρώσει 240 χιλιάδες, ενώ στον προϋπολογισμό του 2022 είχε υπολογιστεί πως θα δαπανούσε για ολόκληρο το έτος 1.950.000 ευρώ. Δηλαδή σ’ ένα μήνα έχει «φάει» ο Δήμος το 1/4 του ποσού που είχε προϋπολογίσει για ρεύμα ! Και μιλάμε για ένα δήμο με χρήματα κι αποθεματικά… δεν μπορούμε να φανταστούμε τι γίνεται με τους μικρούς, αγροτικούς και πιο αδύναμους δήμους.

Οι δήμοι περιμένουν κρατική επιχορήγηση κι ως τότε, κάποιοι απ’ αυτούς θα παρακαλάνε να μην τους κόψουν το ρεύμα οι πάροχοι!

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live