56η η Ελλάδα στις χώρες που έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να ερωτευθείς – Ποιες είναι οι 10 πρωτες χώρες

Κανένα σχόλιο
Εάν είστε σε αναζήτηση για να βρείτε το άλλο σας μισό είναι πιο πιθανό να το βρείτε αν μετακομίσετε στο Εκουαδόρ, στην Κόστα Ρίκα ή την Μάλτα. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το Expat Insider, ανάμεσα σε 14.000 συμμετέχοντες που ζούσαν σε 195 διαφορετικές χώρες, προκειμένου να εντοπίσει τους 10 πιο ρομαντικά μέρη του κόσμου.

Aν και πολλοί θεωρούν ότι η Γαλλία, η Ρώμη και οι Μαλδίβες είναι οι πιο ρομαντικοί προορισμοί, οι παρακάτω 10 χώρες διατηρούν το πάθος ζωντανό όλο τον χρόνο. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο το Εκουαδόρ βρίσκεται στην πρώτη θέση, στην οποία οι ερευνητές βρήκαν ότι είναι λιγότερο πιθανό να έχει κάποιος σχέση εξ αποστάσεως και θεωρείται ως μία από τις πιο φιλόξενες χώρες. Ακολουθεί η Κόστα Ρίκα και η Μάλτα, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην 56η θέση.

1. Εκουαδόρ

"Sponsored links"

2. Κόστα Ρίκα

3. Μάλτα

4. Ισραήλ

5. Φιλιππίνες

6. Ινδονησία

7. Παναμάς

8. Ταϊλάνδη

9. Πορτογαλία

10. Μεξικό

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live