Τρία νέα workshops από το TEDxAnogeia

Κανένα σχόλιο

Η μεγάλη μέρα του TEDxAnogeia (8/8) πλησιάζει και οι διοργανωτές, ανακοίνωσαν ακόμα τρεις παράλληλες δράσεις, εμπλουτίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα του event. Τα  συγκεκριμένα workshops θα πραγματοποιηθούν από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, την εταιρία παραγωγής επιτραπέζιων παιχνιδιών Purple Games και το Discoveri Safari.

ITE- REDComm

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετώπισε το ΤΕDxAnogeia, ήταν αυτή της  σύνδεσης διαδικτύου στον χώρο του Venue! Αφενός, για τις ανάγκες της διοργάνωσης και αφετέρου προς χρήση από τους επισκέπτες. Ευτυχώς στην Ελλάδα, όταν τα πράγματα γίνονται πραγματικά απαιτητικά υπάρχει το ΙΤΕ!

"Sponsored links"

Έτσι, όταν χρειάζεσαι Wi-Fi στα 1200 μέτρα υψόμετρο, στη καρδιά του βουνού και μακριά από οποιαδήποτε κατοικημένη περιοχή μπορείς να το έχεις.

Το πως ακριβώς, είναι αυτό που θα παρουσιάσει η ομάδα του Εργαστηρίου Τηλεπικοινωνιών και δικτύων του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας που θα βρίσκεται στο ΤΕDxAnogeia. Πρόκειται για το κινητό τηλεπικοινωνιακό κόμβο REDComm, στόχος του οποίου είναι η δημιουργία τηλεπικοινωνιακών υποδομών για χρήση σε καταστάσεις κρίσης και εκτάκτου ανάγκης όπου οι υπάρχουσες τηλεπικοινωνιακές υποδομές δεν είναι διαθέσιμες.

Purple Games

Σε αυτό το workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ένα παιχνίδι σχεδιασμένο αποκλειστικά για το TEDxAnogeia, από την Purple Games. Την εταιρία, που σε μόλις δύο χρόνια ζωής, έχει προλάβει να δημιουργήσει  εξαιρετικά επιτυχημένα επιτραπέζια παιχνίδια, στοχεύοντας κατευθείαν στις αγορές του εξωτερικού

Discovery Safari

Το TEDxAnogeia θα γίνει στην καρδιά του Ψηλορείτη. Αυτό είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να εξερευνήσουν οι συμμετέχοντες το Ανωγειανό βουνό. Σε αυτό θα βοηθήσουν οι ειδικοί του Discovery Safari. Το Workshop θα έχει διάρκεια 30-40 λεπτών και με αφετηρία τον Άγιο Υάκινθο τα αυτοκίνητα του Discovery θα κάνουν μια ορεινή διαδρομή μέσα στο Γεωπάρκο Ψηλορείτη και με προορισμό τι άλλο, τις Κορυφές!

Διαβάστε περισσότερα…

http://www.tedxanogeia.com/blog/ite-redcomm

http://www.tedxanogeia.com/blog/discovery

"Sponsored links"

http://www.tedxanogeia.com/blog/purple-games

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live