69 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην Κρήτη, τα 13 στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού πλήττει τη χώρα, καθώς παρά τα περιοριστικά μέτρα ο αριθμός των κρουσμάτων εξακολουθεί να αυξάνεται. Μεταξύ των 2.353 νέων κρουσμάτων που ανακοίνωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ τα 69 εντοπίζονται στην Κρήτη με τα περισσότερα από αυτά να καταγράφονται στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της Ημερήσιας Έκθεσης Επιδημιολογικής Επιτήρησης σε επίπεδο Κρήτης το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν τα ακόλουθα κρούσματα:

  •     40 στην περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου
  •     16 στην περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου
  •     13 στην περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε κανένα νέο κρούσμα στο Λασίθι.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις