15.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

70.000 ευρώ για πετρέλαιο για το κολυμβητήριο Χανίων ζητά η νέα διοίκηση του ΕΑΚ

Ημερομηνία:

70.000 ευρώ για να αγοραστεί πετρέλαιο για το κολυμβητήριο Χανίων, ζητά η νεά διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων:

«Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚ Χανίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, παρουσία του προεδρείου του ΝΟΧ, δεδομένου ότι βασικό θέμα συζήτησης -εκτός των υπολοίπων της ημερήσιας διάταξης- ήταν το πως θα λειτουργήσει από εδώ και πέρα απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας.

Με πρωτοβουλία της προέδρου κας Σοφίας Τσισμενάκη και συμφωνία των μελών της Δ.Ε. έχει ήδη ζητηθεί έκτακτη επιχορήγηση 70.000 ευρώ από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και συγκεκριμένα τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, προκειμένου να διατεθεί για τις ανάγκες θέρμανσης και χλωρίωσης των δεξαμενών του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας μέχρι το τέλος του έτους.

Παράλληλα, με πνεύμα συνεργασίας και διεκδικητικότητας με τον ΝΟΧ, αλλά και σε συνεννόηση με τους βουλευτές των Χανίων και την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Αντιπεριφέρεια, Δήμος), η Διοικούσα του ΕΑΚ Χανίων θα αιτηθεί έκτακτη επιχορήγηση -πλέον του προϋπολογισμού για το 2024- ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των κολυμβητικών δεξαμενών, αλλά και η αγορά “κουβέρτας” κάλυψης της 50άρας πισίνας, ώστε να μένει κατά το δυνατόν σταθερή η θερμοκρασία του νερού.

Οπως συμφωνήθηκε με τον πρόεδρο του ΝΟΧ, τις επόμενες ημέρες θα επιδιωχθεί να γίνει συνάντηση με τους βουλευτές, για να διαμορφωθεί ένα διεκδικητικό πλαίσιο προς το Υπουργείο.»

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η...

Χανιά: Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, λίγο πριν τον αποκλεισμό του Αεροδρομίου | Φωτός+Βίντεο

Σε τροχιά κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους εισέρχονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι...

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...